Hvad alle bør vide om Blowerdoor Tests

Hvad alle bør vide om Blowerdoor Tests

Blowerdoor-test er en god måde at finde utætheder i dit hjem på. De kan spare dig penge på dine varme- og køleregninger ved at identificere lækagepunkter, der får blower door-testen til at vise et overtryk. Blower Door-testen udføres ved at fjerne en udvendige dør og erstatte den med et telt af lærred. Der indbygges derefter en ventilator i teltet, som blæser luft ind i huset og skaber et overtryk i hele huset. Blower door-testen gentages derefter, men denne gang med negativt tryk i stedet for positivt tryk, hvilket får luften til at slippe ud og trænge ind gennem revner og andre utætheder, der er identificeret i tidligere blowerdoor-test.

Hvad er en blowerdoor-test?

En blowerdoor-test er en måde at finde utætheder i dit hjem på. Ved at skabe trykforskelle mellem overtryk og undertryk kan blowerdoor-tests identificere luftlækager, der forårsager overtryk. Dette overtryk kan føre til høje varme- og køleregninger, så blowerdoor-test er en god måde at spare penge på dine energiomkostninger.

Hvorfor du bør få den udført

Blowerdoor-test kan spare dig penge ved at identificere lækager, der forårsager overtryk i dit hjem. Dette høje tryk får overskydende luft til at slippe ud og trænge ind gennem sprækker, så blowerdoor-test er en effektiv måde at finde disse lækager på.

Hvis du leder efter en måde at spare på energiomkostningerne i dit hjem på, er test af blowerdoors løsningen. Kontakt os i dag for at aftale en tid!

-Blowerdoor-test kan bruges til at finde luftlækager i dit hjem

-Disse lækager kan føre til høje varme- og køleregninger, så blowerdoor-test er en god måde at spare penge på dine energiomkostninger

-Ved at skabe trykforskelle mellem overtryk og undertryk kan blowerdoor-tests hurtigt og nemt identificere disse luftlækager

Hvor meget koster det at hyre en person til at udføre testen for dig

Blowerdoor-testning koster typisk omkring 200 USD, afhængigt af din placering. Hvis du vil finde ud af, hvordan blowerdoor-test kan spare penge for dig og din familie, så kontakt os i dag!

-I de fleste tilfælde koster blower door tests omkring 200 dollars eller mere. Prisen varierer dog fra sted til sted, så sørg for at spørge om det, inden du hyrer nogen

-Afhængigt af hvor du bor, vil blæsedørstest normalt koste mellem 200$ og 500$. Dette er en fantastisk måde at spare energi på lang sigt samt at skære ned på de månedlige udgifter, der følger med driften af et hjem.